Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestill i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Saturationsmåler

Rigtig mange danskere lider af sygdommen Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL).

Det er en sygdom der kan gøre livet meget besværligt, da man nemt får åndenød. For at få mere kontrol med sygdommen kan det være en god ide at anskaffe en saturationsmåler, også kaldet pulsoximeter. Også for folk der døjer med hjerteproblemer kan en saturationsmåler være en god investering. En saturationsmåler er et smart lille apparat. Den er så lille at du sagtens kan have det med i tasken, eller måske endda i jakkelommen, når du bevæger dig uden for hjemmets fire vægge.

Sådan virker den.

Saturationsmåleren fungerer ved at sætte den fast, ved hjælp af en klemmefunktion, på spidsen af en finger. Ved hjælp af små lysdioder kan det fortælle noget om iltindholdet i dit blod og om din puls. Før i tiden var man nødt til at tage en blodprøve for at få svar på disse ting, men i dag er det altså blevet meget nemmere og mere bekvemt med de såkaldte saturationsmålere, for både patienter der lider af lunge- og eller hjerteproblemer og for alle mulige andre mennesker der måske bare ønsker at få viden om deres krops funktioner.

Hvilken saturationsmåler/pulsoximeter skal du vælge?

Alt efter hvilket behov du har er der forskellige saturationsmålere du kan vælge.

Er dit behov at du skal måle iltprocenten en gang i mellem for at holde styr på at den ikke bliver for lav, er CMS-50D rigeligt.

Vil du gerne kunne gemme dine målinger på en Pc eller Mac og have mulighed for at indsætte alarmer, så dit pulsoximeter bipper, når iltprocenten når under et vist niveau. Så skal du vælge CMS-50Dplus

CMS-50FW er den sidste mulighed, som ud over de funktioner som er nævnt ovenfor er designet så det kan bærer på armen som et ur. Derfor er det bl.a. veleget til søvnmonitorering.

Se udvalg af saturationsmålere nedenfor: