Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestil i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Vælg den rigtige hjertelydsmonitor

Testdig SonolineHvilken hjertelydsmonitor skal du vælge?

Der er ikke noget mere livsbekræftende end at høre hjertelyden på babyen i maven, og det kan du gøre til hver en tid med din egen private hjertelydsmonitor.

Testdig har et nøje udvalg af forskellige hjertelydsmonitorer til dette formål. Monitorerne er udvalgt efter test mod andre monitorer og fundet bedst i hver sin prisklasse.

Læs vurdering af de to monitorer her:

Monitorerne kan bruges fra 12. graviditetsuge og frem til fødslen.

Uanset hvilken monitor der anvendes på det tidlige tidspunkt i graviditeten er det som ikke-kyndig en udfordring at finde hjertelyden og at skelne den fra rytmen i moderkagen. Det lader sig dog gøre med alle de testede monitorer efter lidt søgen på maveskindet. Jo mere fremskreden graviditeten er, jo lettere bliver det at finde hjertelyden gennem maveskindet.

Ultralydsgeleen er et meget vigtigt hjælpemiddel. Faktisk lod det sig slet ikke gøre uden geleen.

Den største forskel på de testede hjertelydsmonitorer er konstruktionen af selve monitoren. Alle monitorer med undtagelse af Sonoline C er konstrueret således, at det er selve apparatet man holder mod maveskindet, mens Sonoline C har en separat søgemekanisme som anvendes på maveskindet, og som er forbundet til selve apparatet via et kabel. Denne forskel er udslagsgivende for hvor fedtet apparatet bliver ved anvendelse med gelen. Dette aspekt samt kvaliteten har været afgørende for at vi hos Testdig har valgt netop de hjertelydsmonitorer, vi sælger.

babysound ABaby Sound – doppler:

Baby Sound doppleren er let at tage i brug. Monitoren er indbygget i selve apparatet, som bruges til søgen på maveskindet, og lyden af babys hjerterytme høres via de medfølgende høretelefoner.

Anvendelse:

Selve monitoren er en anelse fremskudt i forhold til den del af apparatet, man holder på med hånden, hvilket minimerer mængden af gele, man får på fingrene og på selve apparatet. Specielt i den tidlige del af graviditeten er det nødvendigt at prøve sig lidt frem og føre apparatet rundt på maven for at finde hjertelyden, og her er det rart at geleen ikke fedter apparat og hånd helt til. Baby Sound doppler er let at anvende og helt klart den doppler i den lave prisklasse, som er lettest at arbejde med.

Lyd:

Det kan som nævnt være udfordrende at lokalisere hjertelyden tidligt i graviditeten, men når den lokaliseres er den klar og tydelig i Baby Sound doppleren. Der er mulighed for tilslutning af to hovedtelefoner, som gør det muligt at dele oplevelsen.

Design:

Baby Sound doppleren har et pænt og diskret design og fylder ikke mere end, at man kan have den i lommen. Den er lille og let og er uden skarpe kanter og hjørner, hvilket gør den bekvem at bruge og let at rengøre.

 

Sonoline CBaby Sound C1 – doppler:

Baby Sound C1 doppleren er igen let at tage i brug. Monitoren er placeret i en separat stav som er forbundet til selve apparatet med et kabel. Staven med monitoren bruges til søgen på maveskindet, og selve apparatet er på den måde ikke i berøring med maveskind og gel. Apparatet har til forskel fra andre apparater en skærm som samtidig med lyden angiver babys hjerterytme og antallet af pulsslag.

Anvendelse:

Staven med monitoren bruges til lokalisering af hjertelyden på maveskindet, mens lyden og skærmen afvikles fra selve apparatet, som man holder i den anden hånd. Igen er gelen essentiel til lokalisering af hjertelyden, og det er en stor fordel, at gelen slet ikke er i forbindelse med selve apparatet. Baby Sound C1 er derfor den doppler med absolut mindste gener forbundet med gel og rengøring. Staven til brug på maveskindet er let at føre rundt på maven, og den monitor der gjorde det klart lettest at lokalisere hjerterytmen også tidligt i graviditeten.

Lyd:

Lyden er klar og tydelig i Baby Sound C1 doppleren og det er rart at hovedtelefoner ikke er nødvendige. For ikke at larme unødigt er der mulighed for tilslutning af hovedtelefoner, som ligeledes fungerer upåklageligt.

Design:

Baby Sound C1 doppleren har et lækkert og professionelt design. Den er lille og let og den indbyggede skærm er klar og tydelig i sin fremtoning. Staven med monitoren kan placeres på siden af apparatet, og er derfor ikke til gene. Rengøring er ligetil idet kun staven er i forbindelse med gelen.