Forside
EANEAN betaling
LeveringHurtig levering
TelefonTelefon: 40 44 45 40

Din indkøbskurv er tom!

Bestil i dag, og vi sender
pakken i morgen.
Gælder ikke helligdageShiatsu massagesæde

Shiatsumassage er en virkelig gammel japansk massageform.MG290

Shiatsumassage består som regel af pres fra fingrene samt roterende rørelser. Det er især ryggen og nakken man fokuserer på i Shiatsumassage.

Det kan være kompliceret, at få fat i specialister i Shiatsumassage herhjemme, så det er en ting du skal tage af sted til Japan for, at prøve rigtigt. Almindeligvis er massage ikke noget, som mange har mulighed for, at opleve hjemme i det daglige. Som følge af den store timeløn er det ofte en kostbar oplevelse hvis du ønsker en gang massage og det kan desuden være kompliceret, at få tilpasset til  et fortravlet hverdagsprogram. Se massagesæder klik her->

Massage hjemme med et shiatsu massagesæde

Men der eksisterer faktisk mulighed for, at du kan tage imod en omgang Massage hjemme hos dig selv imens du beskæftiger dig med alle mulige andre ting. Der findes nemlig i dagens danmark en masse Shiatsu sæder, du kan købe til brug hjemme. Et Shiatsu massagesæde afkaster mulighed for, at du kan få en traditionel Massage hjemme hos dig selv. Det vil sige, at du kan sidde i dit Shiatsu massagesæde imedens du sysler med alle mulige andre ting, det kunne fx. være om aftenen mens du ser tv. Så udnytter du derudover på den måde tiden lidt mere ønskværdigt.

Utrolig mange bruger i dagens danmark en god del timer foroverbøjet over computeren. For flere forskellige betyder det øm nakke og ryg, noget der kan være ubehageligt, at gå rundt med over længere tid. Med et Shiatsu massagesæde har du mulighed for, at få løsnet lidt op i ryggen og nakken, så du kan slippe lidt af med en del af sine spændinger.

Det allerbedste ved et Shiatsu massagesæde er nærmest prisen. Prisen er selvfølgelig utrolig varieret alt afhængig af hvilken mærke og model af Shiatsu massagesæde du køber, men det er næsten til enhver tid billigere, end hvis du skulle til en rigtig massør. Det er i hvert tilfælde lynhurtigt betalt hjem igen, da du kan få nøjagtig så mange massager som du ville ønske. Det fine er ligeså, at du kan få massage når du har lyst.

Der eksisterer ikke noget med, at skulle booke tid eller lignende. Man kan få massage når du synes, at der er behov for det. Der er dage hvor du vil komme hjem og synes, at der findes mere behov for det, end andre dage. Så er det godt, at komme hjem til sit Shiatsu massagesæde.

Kundeservice

Artikler

Nyhedsbrev

Tilmeld Frameld

Du kan læse vores betingelser her


Copyright © 2018  -  Testdig.dk ApS  -  Kong Georgsvej 20   -  2950 Vedbæk  -  Tlf: +45 40 44 45 40  -  Cvr-nr: 32157955  -  Mail: [email protected]