Forside
EANEAN betaling
LeveringHurtig levering
TelefonTelefon: 40 44 45 40

Din indkøbskurv er tom!

20018

Bestil inden tiden udløber,
og vi sender i dag!
Gælder ikke helligdageOximeter

Mange ved muligvis ikke hvad et oximeter er, men har man set en eller flere hospitalsserier i fjernsynet har man højst sandsynligt set en patient ligge med en slags klemme om fingeren. Det er et oximeter, også kaldet en iltmåler eller pulsoximeter. Et pulsoximeter måler nemlig iltmætningen i blodet, dvs. blodets iltindhold, og er derfor et vigtigt redskab på hospitaler og sygehuse.

 

 

 

 

Et oximeter kan dog også være et nyttigt redskab til eget brug hjemme, både for raske sportsudøvende mennesker der ønsker at måle iltindholdet i blodet under træning, men også for mennesker der lider af luftvejssygdomme og har luftvejsproblemer. Blandt andet den kroniske lungesygdom KOL, der også er kendt under navnet rygerlunger som mange mennesker lider af. Ved hjælp af et pulsoximeter bliver det let at holde styr på.

 

 

 

 

 

Der findes forskellige prisklasser inden for oximetre og nogle er også specielt designede til børn men typisk fungerer et oximeter ved at det påsættes fingeren hvorefter den gennemlyses og efterfølgende vises resultatet. Generelt vises både iltmætning og puls i displayet.

 

Med et pulsoximeter kan man derved let og enkelt holde styr på sin iltmætning i blodet. Instrumentet er derudover så lille at det nemt kan tages med i tasken eller lommen.

 

 

 

 

 

 

 

Kundeservice

Artikler

Nyhedsbrev

Tilmeld Frameld

Du kan læse vores betingelser her


Copyright © 2018  -  Testdig.dk ApS  -  Kong Georgsvej 20   -  2950 Vedbæk  -  Tlf: +45 40 44 45 40  -  Cvr-nr: 32157955  -  Mail: [email protected]