Forside
EANEAN betaling
LeveringHurtig levering
TelefonTelefon: 40 44 45 40

Din indkøbskurv er tom!

20594

Bestil inden tiden udløber,
og vi sender i dag!
Gælder ikke helligdageMycoplasma genitalium

MycoplasmaMycoplasma genitalium er en seksuelt overført sygdom, der har mange ligheder med klamydia, som er blevet mere og mere almindeligt i Danmark. Vores Mycoplasma test giver hurtig og let svar på, om du har mycoplasma eller ej. Resultatet er lige så sikker, som det svar, du får hos lægen. Du tager testen derhjemme og derefter sende det til vores samarbejdspartners akkrediteret laboratorium.

Du får direkte svar ved at indtaste din personlige kode som følger med produktet - Se linket klik her.

Der er to forskellige tests, der kan afgøre, om du har mycoplasma, en for kvinder og en for mænd. Kvinder tager en vaginal prøve, og mænd tager en urinprøve. Du kan downloade testresultaterne på vores hjemmeside allerede 24 timer (arbejdsdage), efter at prøven er ankommmet til laboratorium ved hjælp af en personlig kode. Hvis det viser sig, at du har en mycoplasma-infektion, bør du søge læge så hurtigt som muligt.

 Mycoplasma og Klamydia - symptomerne ligner hinanden.

Mycoplasma genitalium overføres ved ubeskyttet sex. Ligesom klamydia giver
mycoplasma ofte ingen symptomer overhovedet, og du behøver ikke mærke infektionen. Dog kan det føre til komplikationer såsom infektion i livmoderhalsen, livmoder og æggelederne hos kvinder, urinvejsinfektion, epididymitis og prostata problemer hos mænd. Mycoplasma kan behandles med antibiotika, som er af en anden type end den givet mod klamydia.

Kundeservice

Artikler

Nyhedsbrev

Tilmeld Frameld

Du kan læse vores betingelser her


Copyright © 2018  -  Testdig.dk ApS  -  Kong Georgsvej 20   -  2950 Vedbæk  -  Tlf: +45 40 44 45 40  -  Cvr-nr: 32157955  -  Mail: [email protected]