Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestil i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Monitor til hjertelyd

Er du på udkig efter en doppler eller en angelsound som nogle vælger at kalde det?

Vi har vores egne dopplere af en meget høj kvalitet og perfekte til de kommende forældre som ønsker at følge med i deres babys udvikling.

Du kan bruge en angelsound eller doppler til at lytte til dit ufødte barns hjertelyd. Det foregår på følgende måde. Doppleren bruger ultralyd til at scanne efter din babys hjerteslag, som du så kan høre gengivet ved hjælp af de medfølgende høretelefoner eller fra en højtaler så alle kan lytte med. Den sidste mulighed er dog kun gældende for vores doppler Sonoline C, som også er vores topmodel.

Sådan bruger du din doppler

Proceduren for brugen af en doppler er den samme som hos jordmoderen eller din læge. Der påsmøres noget ultralyds gel på maven eller doppleren for at skabe en god forbindelse. Det kan dog lade sig gøre uden brug af ultralydsgel, men det er lidt svære at finde hjertelyden på denne måde.

Doppleren placeres på den gravides mave og flyttes rundt på maven indtil der er skabt forbindelse. Du kan meget nemt høre, når du har fundet det rette sted at lytte efter din babys hjerteslag.

På vores Sonoline C kan du også følge med på det store display og se en graf over hjerterytmen. Yderligere vises antal slag per minut også i displayet, hvilket kan være rigtig sjovt at se.

Vi har to modeller af angelsounds

Den ene hedder Babysound og er vores billigste angelsound. Den kan måle din babys hjerteslag meget præcist, og har medfølgende høretelefoner og Minijack stik, så du kan tilslutte den til din PC og gemme lyden af din babys hjerteslag der.

Vores topmodel af angelsounds hedder Sonoline C og er som beskrevet, udstyret med et stort display hvor alle de nødvendige data bliver vist.

Der medfølger også høretelefoner til Sonoline C, og vi har valgt at give at give et Gratis Minijack stik med til denne model også. Det betyder at du også kan tilslutte Sonoline C til din PC og gemme lyden af din babys hjerteslag der.

Det er vores erfaring, at det er et ret stort hit at optage lyden af din babys hjerteslag på din PC og så sende lyden til venner og familieJ

God fornøjelse med din doppler!