Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestil i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Køb Graviditetstest online

Testdig Graviditetstest - 50% rabat netop NU.

Der findes et stort udvalg af graviditetstest, som du kan købe såvel i butikkerne og online. Fordelen ved at købe dine graviditetstest online er, at du ofte kan få dem til en billigere pris, end du kan i detailhandlen ligesom du kan være helt anonym.

Der findes flere forskellige typer af graviditetstests, vi har dog valgt kun at sælge en type, som er den klart mest hygiejniske og nemmeste test at udføre.

Når du køber dine graviditetstest hos os, får du en præcis og sikker test. Præcisionen på vores test ligger på 99 %, og vi har vores eget mærke ”testdig”, hvilket sikrer dig at vores graviditetstest lever op til alle de gældende regler og krav til en graviditetstest.

Graviditeststest i forskellige antal:

 

Hvordan virker en graviditetstest?

 

Graviditetstesten fra testdig.dk er en hurtig test, som du nemt selv kan udføre. Den detekterer for tilstedeværelsen af “human chorionic gonadotropin” (“hCG”), som fremkommer i de tidlige stadier af en graviditet. 

 

Human chorionic gonadotropin (hCG) er et hormon, produceret af den udviklende moderkage kort tid efter undfangelsen og udskilt i urinen. Graviditetstesten indeholder et antistof som reagerer med dette hormon.

 

Når urin tilføres graviditetstesten sker der en reaktion, som får urinen til at fordele sig i teststrippen. Når hCG fra urinen når Test region(T) af teststrippen vil der fremkomme en farvet streg. Udeblivelsen af en farvet streg indikerer et negativt resultat.

 

Hvis testen har været udført korrekt, vil der fremkomme en streg i Control regionen (C).

 

Hvornår skal graviditetstesten foretages?

 

Al urin kan bruges til at teste om man er gravid, men den første morgenurin er den mest optimale pga. dens høje koncentration af hCG.

 

Hvordan udføres graviditetstesten?

 

  1. Åben den forseglede pose ved at rive i hjørnet og tag testen ud.
  2. Hold på den grønne prop med den ene hånd. Brug den anden til at trække i testen så den hvide teststrip kommer til syne.
  3. Hold teststrippen nedad; placer teststrippen i urinstrålen i mindst 10 sekunder, så den bliver godt gennemblødt. Uriner ikke længere end op til pilene. Ellers kan du opsamle urinen i et bæger og så dyppe teststrippen ned i urinen i 3 sekunder.
  4. Sæt hætten på og vent på, at de farvede streger kommer til syne. Positive resultater kan aflæses så tidligt som efter 1 minut.

 

Hvordan aflæses graviditetstesten?

 

Negativ (ikke gravid):

 

Kun én streg kommer til syne, i Control regionen (C). Ingen streg i Test regionen (T). Dette indikerer, at der ikke er tale om graviditet.

 

Positiv (gravid):

 

Tydelige streger er at syne i Control (C) og Test regionen (T). Dette indikerer, at du er gravid. Farveintensiteten på stregerne kan variere alt efter hvor langt du er henne i graviditeten.

 

Ugyldig:

 

Ingen synlige streger, eller der er kun en streg i Test regionen (T) og ingen i Control regionen (C). Udfør en ny test. Hvis testen stadig fejler, kontakt da testdig.dk og oplys om ‘lot number’.