Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestil i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Iltmåler til fingeren

pulsoximeter testdigHvis du lider af vejrtrækningsproblemer eller nedsat lungefunktion, er det utrolig praktisk at have en iltmåler liggende i hjemmet. En iltmåler giver dig hurtige og sikre resultater, som gør at du kan leve trygt på trods af dine kvaler.

Sådan bruger du en iltmåler pulsoximeter

En iltmåling foregår meget nemt og smertefrit, eftersom måleren blot skal sættes på fingerspidsen, hvorefter skærmen vil vise blodets iltindhold og din puls. En iltmåler viser iltmætningen i dit blod, og kan udover at informere dig om din helbredsmæssige situation, også give dig en indikation på hvor god din form er.

Her hos Testdig.dk tilbyder vi et bredt udvalg af iltmålere, som gør at du kan finde den der passer lige netop til dig. Kvaliteten er i top, da vi altid sørger for at kunden får det bedste udstyr, til den billigste pris. Netop det faktum at prisen på vores iltmåler er lavere end konkurrenten, er selvfølgelig en stor fordel for dig som kunde. Det betyder nemlig at du kan spare mange penge, ved at købe din iltmåler hos os, fremfor andre butikker.

Hvordan virker en iltmåler til måling af blodets iltmætning?

Selve målingen med en iltmåler, foregår på meget enkel vis. Således skal du blot sætte måleren fast på fingeren, hvorefter din iltmåler gør resten af arbejdet. Målingen sker via en gennemlysning af fingeren, og derfor slipper du for ubehagelige stik i forbindelse med denne type iltmåling. Hvis du frygter at gennemlysningen er farlig for din krop, kan vi hurtigt og klart forsikre dig om at du overhovedet ikke tage skader. Vores iltmåler gennemlyser samtidig fingeren på en smertefri måde, som gør at du ikke vil bemærke noget som helst.

Hurtigt resultat af iltmætningen

Resultatet vil hurtigt komme frem på skærmen, hvilket især kan være vigtigt hvis du skal have din puls oplyst hurtigt. Selvom processen med vores iltmåler lyder meget lige til, kan der naturligvis opstå problemer med at finde ud af den. Derfor bliver vores iltmåler altid leveret med en udførlig brugsanvisningen, som svarer dig på alle dine eventuelle spørgsmål. Der er samtidig en grundig guide, som kan bruges til at hjælpe dig igennem dine første iltmålinger.