Forside
EANEAN betaling
LeveringHurtig levering
TelefonTelefon: 40 44 45 40

Din indkøbskurv er tom!

Bestil i dag, og vi sender
pakken i morgen.
Gælder ikke helligdageHjertelyd foster

Vidste du at det er muligt at lytte til dit ufødte barn?Hjertelyd foster

Du kan nu med en hjertelydsmonitor lytte til din ufødte baby. En hjertelydsmonitor er en ultralydsscanner, som du ser dem hos din jordmoder. Den kan opfange hjertelyden fra din baby i maven og gengive denne hjertebanken igennem enten en højtaler eller høretelefoner.

En helt speciel oplevelse

Det er en helt speciel oplevelse at kunne lytte til sin baby i maven, og du starter derved et endnu tættere bånd til din baby inden fødslen.

Du kan høre hjertelyd fra dit foster allerede efter 12 uge af graviditeten dog kan det være svært at finde hjertelyden så tidligt, hvis du ikke får hjælp fra din jordmoder til det. Efter uge 20 i graviditeten er det nemt at finde hjertelyden fra dit foster og det er ikke nødvendigt at få hjælp fra din jordmoder.

Del oplevelsen med venner og familie

Med vores hjertelydsmonitorer kan du gemme hjertelyden på din pc vha. det medfølgende kabel, dette er en funktion som mange sætter pris på, da du så kan sende lydfilen til venner og familie. Dette er et stort hit for mange der ejer en hjertelydsmonitor.

 

 

 

Kundeservice

Artikler

Nyhedsbrev

Tilmeld Frameld

Du kan læse vores betingelser her


Copyright © 2018  -  Testdig.dk ApS  -  Kong Georgsvej 20   -  2950 Vedbæk  -  Tlf: +45 40 44 45 40  -  Cvr-nr: 32157955  -  Mail: [email protected]