Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestil i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Spørgsmål og svar vedrørende Narkotest

FAQ narkotestEr der forskel på narkotest?

Ja, der er forskel både med hensyn til design og kvalitet.

Det vigtigste for os er at forhandle de mest præcise og nøjagtige narkotest der findes. Sikkerhed frem for alt. En narkotest skal først og fremmest give et korrekt resultat, kan der ikke stoles på resultatet, er narkotesten intet værd. Det er grunden til, at vi forhandler de bedste narkotest der findes, som er produceret af nogle af verdens førende forskere i USA. 

Hvor lang tid kan stofferne spores med en narkotest?

Nedenfor er angivet nogle ca. estimater, da der er mange faktorer der spiller ind på hvor lang tid, narkotika kan spores i kroppen.

Faktorer så som mængde der er indtaget, samt i hvilken grad personen er vant til det pågældende stof, har en indvirkning på hvor lang tid, et stof kan spores i henholdsvis urin og spyt.

Stof Navn
Urintest sporingstider
Spyttest sporingstider
Minimum Maksimum Minimum Maksimum
Amfetamin (AMP) 2-7 timer 2-4 dage 1-2 timer 1-2 dage
Barbiturater (BAR) 4-6 timer 3 dage - -
Benzodiazepiner (BZO) 4-6 timer 2-14 dage 2-4 timer Op til 24 timer
Cannabis/Hash (THC) 2 timer 2-4 dage* < 1 time Op til 4** timer
Ecstasy (MDMA) 2-4 timer 2-4 dage 1-2 timer 1-2 dage
Kokain (COC) 1-4 timer 1-3 dage < 1 time 1-2 dage
Metadon (MTD) 2-4 timer 2-4 dage - -
Metamfetamin (MET) 2-7 timer 2-4 dage 1-2 timer 1-2 dage
Opitaer (OPI) 2 timer 2-3 dage < 1 time 1-2 dage
Oxycodone (OXY) 2 timer 2-4 dage - -
PCP (PCP) 4-6 timer 3-8 dage - 1-2 dage

* Sporadisk misbrugere af Cannabis / Hash har vist positive resultater i op til 10 dage og kroniske misbrugere kan teste positive i helt op til 60 dage i særlige tilfælde.

** Vores spyttest kan typisk se 4 timer tilbage (40ng/ml). Maximum på en spyttest er 8 timer ved 5ng/ml.

Ovenstående sporingstider/detektionstider er lavet af: Advanced Toxicology Network (A SAMSHA Certified Lab), Dr. Stuart Bogema, Lab Director.

Hvad er en manipulationstest?

Eftersom Narkotests bliver mere og mere udbredt, vil der også være personer, der vil forsøge at snyde sig til et negativt resultat.
Der er mange måder, hvorpå man kan snyde sig til et negativt resultat. Hvis der f.eks. tilsættes vand til urinprøven, eller hvis store mængder vand indtages umiddelbart før prøven udføres, vil resultatet ikke være retvisende.
Ydermere kan man sløre prøven ved at tilsætte forskellige stoffer til urinen. F.eks. anvendes sæbe, klorin og citronsyre.  På nettet findes i dag utroligt mange, som udbyder stoffer, der kan sløre urinprøver. Derfor har nogle af vores Narkotest indbygget en manipulationstest.

Hvor præcise er de forskellige narkotests?

Vores narkotest er meget præcise, ca. mellem 97-99% nøjagtighed. De fleste af vores urintest viser resultatet med 99% nøjagtighed, dog skal der gøres opmærksom på, at testene kan give udslag på lægeordineret medicin. Se de forskellige krydsreaktioner.

Hvorfor varierer stregerne på de forskellige narkotest i tykkelse og styrke?  

Dette har ikke nogen betydning. Stregerne kan variere alt efter hvor meget urin de har opsuget. Sørg altid for at følge instrukserne i brugervejledningerne. Ved metamfetamin og benzodiazepiner kan stregerne forekomme mere utydelige end på de andre soffer. De er stadig negative, blot de kan skimtes.

Hvorfor skal jeg vælge en spyttest frem for en urintest?

Ved en urintest er der langt større mulighed for at manipulere med resultatet end ved en spyttest. Ved en spyttest undgår man ukomfortabel procedure, når testen skal udføres, her tænkes især på det opsyn, som bør holdes ved en urintest. Derudover skal det nævnes, at en spyttest typisk vil detektere for stoffer, som er taget op til maksimum 2 dage før, at testen bliver taget. Se evt. detektionstider hos Unimenco A/S her.

Skal et positivt resultat sendes til laboratorium?  

Intet resultat er 100% nøjagtigt, derfor bør en narkotest, som har givet et positivt resultat sendes til laboratorium for konfirmation. En laboratorieanalyse er den eneste, som er juridisk gyldig, da der her kan præciseres, hvilket stof der præcist er tale om.

Er der udløbsdato på narkotestene?

Der er udløbsdato på alle produkter, holdbarheden varierer dog alt afhængigt af hvilket produkt, der er tale om. Typisk vil holdbarheden være mellem 10 -18 måneder.

Hvordan er reglerne for narkotika i trafikken?

Som udgangspunkt må du ikke være påvirket af euforiserende stoffer, hvilket i teorien betyder, at du ikke må have spor eller rester i kroppen af det pågældende stof. Får du lægeordineret medicin, som f.eks. hører under benzodiazepiner, må du kører bil, hvis din læge har godkendt dette.

Du kan læse mere på sikkertrafik her.