Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestill i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Drugwipe

Kender du eller har du hørt om nogen der tager stoffer, er du bange for at et af dine familiemedlemmer er begyndt at tage hash eller andre former for narkotiske stoffer, ønsker du at få afklaret nogle ting i forbindelse med narko, vil en drugwipe kunne skaffe dig de resultater du har brug for.

Hvad er en drugwipe?

Det er en narkotest der kan måle ned til 5-15 nanogram af det indtagede stof. Den er derfor meget effektiv og kan spore et narkotika i spyttet. Derfor er en drugwipe en aktuel test til mange diskoteker. Det kan være som stikprøver af diskotekets gæster, hvor det også vil virke præventivt. Det kan være du som dørmand gerne vil have chancen for at tage en drugwipe test, på en person der ser påvirket ud.

Mulighederne er mange med en drugwipe. Den er let at tage og kan tages meget diskret. Det giver dig mulighed for at bruge drugwipe selv på offentlige steder. Det kan som tidligere skrevet være som dørmand ved et diskotek eller som vagt til et sted, hvor man ikke ønsker påvirkede personer. Uanset hvad dit behov er, vil en drugwipe være et godt værktøj, både med en præventiv virkning og som et aktuelt værktøj til at måle om der er indtaget narko.

Der er mange muligheder med drugwipe

En drugwipe giver dig altså mulighed for som privatperson at undersøge om en i din familie eller vennekreds er blevet misbruger af narkotiske stoffer. Det kan være du har haft mistanke i en periode og derfor gerne vil have det afklaret hurtigst muligt, for at finde ud af om der er noget i din mistanke eller ej. Da en drugwipe også er meget diskret at tage, kan det lade sig gøre uden at inddrage flere end højst nødvendigt i det.

Det kan være godt hvis I er et par stykker, der samlet beder personen om at tage en drugwipe, da det kan være et meget følelsesmæssigt område at komme ind på. Det kan være benægtelse og beskyldninger der flyver gennem luften. Det er vigtigt at huske på I ønsker og hjælpe personen. Når I formår at gøre det, vil i altid kunne hjælpe personen.