Forside
EANEAN betaling
LeveringHurtig levering
TelefonTelefon: 40 44 45 40

Din indkøbskurv er tom!

19154

Bestil inden tiden udløber,
og vi sender i dag!
Gælder ikke helligdageBlå birkes og narkotest

Birkes er valmuefrø.  Udover at smage godt i brød, kager og anden madlavning bruges valmuen, hvor birkes kommer fra, også til stoffet opium. Det sker ved at ridse i frøkapslen og bruge saften fra planten. Opiumsaften kan bruges til at lave morfin og deraf heroin. To stærkt vanedannende stoffer.

Ønsker man at teste andre eller sig selv for opiater, som er den samlende betegnelse for de narkotiske stoffer der findes i opiumsvalmuen, skal man være opmærksom på at nogle narkotest er meget følsomme overfor disse stoffer.

Derfor bør man være ekstra opmærksom på om testpersonen har spist birkes fx via morgenbrød. Dette kan nemlig have en indflydelse på om testen viser positiv.

Selvom det er saften og ikke frøene der indeholder opiater kan man teste positiv ved at spise frøene fordi de kan være forurenet af valmuesaften. Det er især de blå birkes der kan være forurenede med opiater.

Tv2 har undsøgt problematikken og deres undersøgelser viser at 30-40 gram birkes kan give positivt udslag på 300ng/ml narkotest.

Quicktox 10 og 11 test har en grænseværdi på 300ng/ml.

Er gænsevædien på narkotesten på 300ng/ml er der en risiko for at blå birkes vil give udslag på testen.

De fleste af vores narkotikatest har af samme årsag en højere grænseværdi på 2000ng/ml. Det betyder, at det næsten er umligt at teste positiv for opiater/morfin på disse test, da der skal indtages meget store mængder blå birkes.

Alle vores andre narkotest har en grænseværdi på 2000ng/ml og slår derfor ikke ud på blå birkes. Se et udsnit nedenfor.

 

 

Du kan læse om TV2 sportslab forsøg med test af blå birkes på cykelrytteren Alex Rasmussen her:

Kundeservice

Artikler

Nyhedsbrev

Tilmeld Frameld

Du kan læse vores betingelser her


Copyright © 2018  -  Testdig.dk ApS  -  Kong Georgsvej 20   -  2950 Vedbæk  -  Tlf: +45 40 44 45 40  -  Cvr-nr: 32157955  -  Mail: [email protected]