Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestil i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Alkotester

Alkotester LifeGVuardEn alkotester giver mulighed for, at man kan teste sin promille. Der kan være rigtig mange grunde til, at man gerne vil gøre dette og man bør være meget klar omkring formålet, allerede når man anskaffe en alkotest. Det har nemlig meget stor betydning, hvilken alkotester man skal anskaffe.

Hvis man bare er på udkig efter en alkotester, der kan sætte lidt gang i næste fest kan man nøjes med en af de billige. Disse kan købes mange steder, både i fysiske butikker, men også i mange webshops. Det vil oftest være letteste, at købe dem i en webshop og der er tale om en meget lille investering.

Hvis man vælger, at købe en af disse billige alkotest, skal det dog udelukkende være fordi den skal bruges til sjove formål. Hvis man gerne vil have en alkotest, der skal bruges til mere seriøse formål, bør man nemlig grave dybere i lommen. Selvom billige alkotest kan være sjove, at bruge er de nemlig meget upræcise. Det betyder at du langtfra kan være sikker på, at det resultat den giver dig er rigtig. Du kan derfor ikke tage en billig alkotest for, at se hvorvidt du er i stand til, at køre i bil. For så er der rimelig stor sandsynlighed for, at politiets test vil give et andet resultat og det er deres test, der tæller i sidste ende.

Guide til valg af alkometer | Info om Alkoholmåling | 4 typer af alkometre

Hvis man derimod gerne vil have en mere præcis alkotest, skal man anskaffe en der indeholder brændselscelle. Der skal faktisk helst gerne være tale om en så stor brændselscelle, som muligt og mindst 0,5. Ellers vil resultatet stadig ikke være præcist nok.

Prisen på disse ligger gerne 5-6 gange højere, end de billige alkotest og der er derfor tale om en forholdsvis stor udgift. Men de kan tilgængeld også holde i en del år frem, så det er ikke noget man skal rende og skifte ud hele tiden.

Der findes flere forhandlere af præcise alkotester i Danmark. Det kan dog være svært, at finde forretninger, der forhandler disse. Derfor er det normalt letteste, at købe sin alkotester på internettet, hvis man gerne vil have en af høj kvalitet.