Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestil i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Alkoholmeter

Vi tilbyder vores kunder alt fra et meget præcist alkoholmeter til vores mere upræcise. Du kan derved være sikker på at få et alkoholmeter, der dækker dit behov, hvad enten du mangler et alkoholmeter som sjovt indslag til festen eller til at tjekke promillen, før du sætter dig bag rattet.Alkometer Lifeguard

Der er naturligvis forskel på, hvilket alkoholmeter du skal købe alt efter hvad dit primære behov er. Vi siger dog som hovedregel på testdig.dk, at det kun er vores absolut bedste alkoholmetre, der er gode nok, hvis du skal bruge den som bekræftelse på, at du må sætte dig bag rattet. Denne type meget præcise alkoholmeter er baseret på brændselsceller, da dette giver et meget mere nøjagtigt resultat.

Samme alkoholmetre som politiet bruger

Vi tilbyder faktisk vores kunder, det samme alkoholmeter som de bruger hos politiet til at tjekke efter spritbilister. Du kan altså derfor vide dig sikker på, at resultatet bliver det samme, hvad enten det er dig selv eller politiet der tjekker dig, hvilket giver dig tryghed bag rattet.

Vi lægger hos testdig.dk stor vægt på, at vores produkter er af høj kvalitet. Dette gælder i særdeleshed produkter, hvor resultatet har stor betydning, som fx ved et alkoholmeter. Vi sørger derfor for, at vores topmodeller baseret på brændselsceller altid bliver testet og efterkalibreret af politiets leverandør Unimenco A/S. Dette er din sikkerhed for, at vores produkter altid er af en høj kvalitet og, at du kan stole det alkoholmeter, du køber hos os.

Alkoholmeter for sjov

Vi har dog også vores modeller, der primært er henvendt til sjove indslag til fester eller lignende. Disse modeller er oftest ikke nær så præcise, men giver blot et forenklet billede af din faktiske promille. Vi fraråder derfor meget kraftigt, at man anvender disse alkoholmeter, før man sætter sig bag rattet. Det virker dog som et fantastisk indslag til festen, da den virkelig kan sætte gang i festlighederne.

Guide til valg af alkoholmeter | Info om Alkoholmåling | 4 typer af alkometre