Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestill i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Beurer IH55 rengøring

IH 55 er et medicinsk produkt. Det er vigtigt at man holder det rent for at forlænge produktets levetid. I henhold til brugsanvisningen står der at:

Af hygiejniske grunde skal forstøveren og tilbehøret altid rengøres og desinficeres efter hver behandling. Medicinforstøveren er et forbrugsprodukt og har en begrænset holdbarhed. Hvis man følger henvisningerne i brugsanvisningen kan man forvente at forstøverhovedet holder i op til 1 år. Hvis man ikke overholder henvisningerne i brugsanvisningen og evt. forsøger at forstøve medicin som ikke er beregnet til dette vil holdbarheden blive reduceret drastisk.  

Du kan købe et nyt forstøverhoved klik her:

Hvis der skal inhaleres flere forskellige medikamenter efter hinanden i forbindelse med behandlingen, skal du sikre, at forstøveren gennemskylles med varmt hanevand efter hver brug. 

Tilbehøret skal altid rengøres og desinficeres efter hver behandling. Hvis der skal inhaleres flere forskellige medikamenter efter hinanden i forbindelse med behandlingen, skal du sikre, at forstøveren gennemskylles med varmt hanevand efter hver brug.

Se i den forbindelse under "Rengøring og desinficering" på side 12