Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestill i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Doptone Monitor

En doptone monitor, er også kendt under betegnelsen Baby Doppler. Det er et instrument med hvilket du kan høre dit endnu ufødte barns hjertelyd.

Før i tiden var det forbeholdt professionelle at kunne lytte til babyens hjerteslag inde i maven, men i dag er det muligt at lytte selv, hvor og hvornår man vil. 

Doptone Monitorer

 

Det smarte ved en doptone monitor er at den er så forholdsvis lille at den let kan tages med dig, hvad enten du ønsker at bruge den i rolige og vante omgivelser hjemme eller have den med på ferien osv.  

Udover at have en praktisk størrelse er en doptone monitor også nem at anvende. Instrumentet holdes ned på maven og dermed kan man gennem høretelefonerne høre babyens hjertelyd.

På nogle dopplere er der to lyd-udgange så for eksempel begge forældre kan lytte på samme tid. Doptone monitor kan anvendes helt ned til 12 uger.  Yderligere kan man også tilslutte den til computeren og gemme lyden som man så kan sende og dele med venner og familie.

En doptone monitor kan altså være en hjælp til at involvere mennesker tæt på babyen i dens udvikling og skabe en tidlig tilknytning fra forældrene til barnet. En doptone monitor skal dog ikke bruges som lægetjek af babyens sundhed. Har man mistanke om at noget er galt bør man altid opsøge læge.

Hvis man har et ønske om at kunne komme helt tæt på sit barn får man denne mulighed ved at anvende en doptone monitor, der derudover hverken fylder meget eller er besværlig at bruge.