Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestill i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

iHealth trådløs blodtryksapparat FAQ

Hvordan virker iHealth trådløse blodtryksmåler?

iHealths trådløse blodtryksmåler er et fuldautomatisk armmanchets blodtryksapparat der anvender det oscilometriske princip om måling af pulsslag i arterie, for at måle dit systoliske og diastoliske blodtryk og pulsslag. Instrumentet virker med den gratis iHealth MyVitals app, der er et personaliseret sundhedsredskab til at hjælpe med at få det meste ud af dine data og bedre kunne opnå dine sundhedsmål.

Hvor præcis er iHealth trådløse blodtryksmåler?
iHealths trådløse blodtryksmåler er godkendt med CE medical certification (Europa) og FDA-mærket (USA). Instrumentet har også fået ESH –godkendelsen (European Society of Hypertension).

Hvorfor hjemmemåling er en god måde at spore dit blodtryk?
Hjemmemåling er en god hjælp til at opdage og overvåge højt blodtryk. Regelmæssige aflæsninger over tid kan spore din resultathistorie og indikere ændringer, udsving eller stigninger i dit blodtryk. En individuel høj aflæsning er ikke nødvendigvis en indication på hypertension eller andre sundshedsproblemer. iHealth trådløse blodtryksmåler giver en mulighed for at måle, spore og dele dine resultater på en nem måde.

Hvad er iHealth Sky og hvordan får man adgang til den?
Når du indstiller din konto I app´en vil du også få adgang til en gratis, sikker iHealth sky-service konto hvor alle dine data bliver sikkerhedskopieret og sikkert gemt. Gå til www.ihealthlabs.com og klik på ”sign in” for at få adgang til din sky-service-konto ved at bruge din app-login. Du kan logge ind i skyen fra alle steder, på alle tidspunkter for at få adgang til dine data uanset hvor dine målinger blev foretaget.

Den trådløse blodtryksmåler bruges med mere end én iPhone, iPad eller iPod touch?
Ja, du kan bruge den trådløse blodtryksmåler med ligeså mange forskellige iPhones, iPads eller iPod touches som du har lyst til.  Bare installér iHealth MyVitals app på hver enhed du ønsker at bruge med instrumentet.

Kan jeg indstille app´en så flere brugere kan benytte det trådløse blodtryksapparat?
Ja. Du kan indstille flere forskellige konti i iHealth MyVitals app. Vælg den ønskede bruger før hver måling.

Kan målingerne tages uden et iOS-instrument?
Ja. Du kan aktivere “offline-målinger” i  ”Device Settings”  i iHealth MyVitals app. For at kunne måle når du er afkoblet fra iOS-enheden (”offline”), skal du tænde for instrumentet ved at trykke ned på ”START/STOP”- knappen. Data fra Offline-målinger vil automatisk blive oploadet til enheden ved næste iOS-tilslutning.