Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestill i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Alkoholmåler

Alkometer LifeGuardUndgå spirituskørsel med en alkoholmåler
Mangler du en måde at tjekke, om du må køre bil, eller har du bare brug for at få et indblik i din promille, så er en alkoholmåler den rigtige løsning. Der findes måder, hvorved man kan beregne sig frem til sin promille, men der er ingen nemmere løsning end en alkoholmåler.

Et festligt indslag til julefrokosten.
En alkoholmåler kan bidrage til ekstra sjov til byturen, eller et festligt indslag til en julefrokost. Vil du undgå en bøde for spirituskørsel, kan du passende måle din promille, inden du starter bilen. Så skal man hente morgenbrød dagen efter en tur i byen, er det nemt at tjekke efter om, man kører lovligt.
De fleste målere kan ligge i en jakkelomme og er derfor praktiske og nemme at have med ved døren til en fest. Vil du tjekke, om folk er for berusede til at komme ind til festen, er en alkoholmåler den letteste løsning. Det kan også være, at du bare vil have noget ekstra sjov ud af byturen.

Nem og præcis at bruge
Fremgangsmåden er enkel. Pust i mundstykket og aflæs promillen på skærmen.
Der kan forekomme afvigelser ved måling, hvis man har spist eller drukket indenfor de sidste 15 minutter før målingen. Man kan få målere med svingende præcision. Med en præcision fra 80-95% er det muligt at kunne købe udstyr svarende til politiets.
Hvis man skal ud og investere i en alkoholmåler, skal man være opmærksom på om den har en brændselscelle. Hvis man inden målingen har spist lakrids eller røget, kan en alkoholmåler uden brændselscelle give forkerte resultater. Man skal også være påpasselig med, hvordan man behandler en måler med brændselscelle. Puster man røg direkte ind i den, kan brændselscellen gå i stykker. De mest præcise målere skal nogle gange til kalibrering.

Så står du og mangler en måde at kontrollere en fests deltagere, eller vil du være sikker på ikke at køre spritkørsel, er en alkoholmåler det rette valg for dig.  Tjek markedet og find en passende måler til dit behov. Der er alt fra professionelle- til hjemmemålere. Med ovenstående i baghovedet burde du nu være i stand til at finde en god alkoholmåler.

Guide til valg af alkometer | Info om Alkoholmåling | 4 typer af alkometre