Trustpilot
Bestil i dag og vi sender din pakke på mandag.Gælder ikke helligdage
Bestill i dag og vi sender din pakke i morgen.Gælder ikke helligdage
Bestil inden tiden løber ud  {{hours}}:{{minuts}}:{{seconds}}, og vi sender i dag!  Gælder ikke helligdage

Blodtryksmåler til overarm

Ved at benytte en blodtryksmåler til overarmen, kan du følge udviklingen i forbindelse med dit blodtryk, og har dermed mulighed for at gribe ind før det er for sent.

Mange begår den fejl at de ikke får tjekket deres blodtryk ofte nok, og dermed kan skaden være sket før man når at gøre noget. Med en blodtryksmåler kan du forhindre dette, ved at tage dit blodtryk ofte og dermed følge med i udviklingen.

Hvilken blodtryksmåler skal du vælge?

Der findes dog utrolig mange blodtryksmålere på markedet, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i hvilken man skal købe. Der er mange kriterier som spiller ind når du skal vælge en blodtryksmåler, og vi vil her forsøge at hjælpe dig lidt på vej.

Først og fremmest er det vigtigt at du tjekker om din ønskede blodtryksmåler er klinisk testet, altså testet af professionelle og dermed godkendt. Dette gør at nøjagtigheden som regel er meget højere, og derfor kan vi kun varmt anbefale at man ser sig om efter en klinisk testet blodtryksmåler.

Klinisk valideret blodtryksmåler

Dette udelukker dog desværre mange af de billige modeller, og derfor skal du betale noget mere for disse blodtryksmålere. Efter at have tjekket dette, kan du have nogle personlige kriterier til din blodtryksmåler. Det kan for eksempel være at du ønsker at din nye blodtryksmåler skal kunne sluttes til computeren, således at du kan analysere tallene yderligere. Hvis du ikke har dette som kriterium, kan du spare en del penge på denne konto. Omvendt skal man passe på at gå på kompromis hvis det er vigtigt, eftersom det er dit helbred og din livskvalitet der står på spil. En blodtryksmåler med computertilslutning er da også meget populær, da den giver dig utallige muligheder for at analysere og vurdere tallene.

Et andet generelt kriterium når du vælger blodtryksmåler, er størrelsen på manchetten. Mange er i tvivl om hvilken størrelse der passer til dem, og derfor er der også mange der har forkerte størrelser af manchetter. Dette betyder at blodtryksmåleren ikke måler dit blodtryk nøjagtigt, og er derfor et meget vigtigt punkt. Har du styr på alt dette, er der ingen tvivl om du nok skal få stor glæde af din blodtryksmåler.