Forside
EANEAN betaling
LeveringHurtig levering
TelefonTelefon: 40 44 45 40

Din indkøbskurv er tom!

Bestil i dag, og vi sender
din pakke mandag.
Gælder ikke helligdageNarkometer - Hvad er det?

 

I den senere tid har der i medierne været flere indslag om de såkaldte narkometre som politiet bruger. Men hvad er et narkometer og hvordan fungerer det?

De fleste kender til politiets brug af alkometre. En del har sikkert også prøvet at blive stoppet af politiet og skulle puste i et, for at tjekke om promillen lå over grænsen for tilladt kørsel.

Et narkometer derimod skal man ikke puste i. Politiets narkometre består groft sagt af et testkit og en transportabel analysemaskine. Man stikker en testspind med en slags vatpind fastgjort ind i munden og væder den med spyt ved at gnide den rundt i svælget. Derefter sættes pinden ind i maskinen der analyserer den for forskellige stoffer og efter nogle minutter viser resultatet.

Til analysemaskinen kan man også få en lille printer der kan give resultatet af testen sort på hvidt.

Narkometeret er selvfølgelig rigtig smart og praktisk for politiet. Eftersom det er maskinen der analyserer prøverne kan man ikke som enkeltperson blive beskyldt for at have aflæst prøven forkert.

Alle kan henvise til det samme, nemlig analysemaskinen. Prisen er selvfølgelig også derefter. Det er bestemt ikke en billig hjælp, politiet har erhvervet sig.  Kan man undvære analysemaskinen bliver narkotest betydelig lettere at betale.

Der findes flere forskellige narkotest på markedet som kan teste for flere forskellige stoffer. Hvis man vælger spyttest fungerer disse test stort set som politiets narkometer, bare uden analysemaskinen. I stedet er det den enkelte person der udfører testen, som skal aflæse resultatet af testen. Testpinden skal ind i munden og vædes med spyt dog uden at tygge på den eller direkte spytte på den.

Testpinden skal køres op og ned af indersiden af kinderne og på den måde blive vædet nok til at kunne få et resultat. Udover spyttest kan man også købe urintest. Her skal man dog være opmærksom på at testprocessen bliver en smule mere kompleks og adskiller sig en del fra det narkometer som politiet bruger

Denne artikel blev udgivet den .
 
 
 
 
Produkter med relation til denne artikel:
 
 
Narkotest Oratect III
Narkotest Oratect III
Narkotest Oral Fluid
Narkotest Oral Fluid
 
 
 
 

Kundeservice

Artikler

Nyhedsbrev

Tilmeld Frameld

Du kan læse vores betingelser her


Copyright © 2018  -  Testdig.dk ApS  -  Kong Georgsvej 20   -  2950 Vedbæk  -  Tlf: +45 40 44 45 40  -  Cvr-nr: 32157955  -  Mail: [email protected]